Draaibare opdruksteunen | Gorilla Sports | 4260438733789

✔ Draaibare opdruksteunen ✔ 2 stuks ✔Ergonomisch ✔ 360 graden draaibaar ✔ Borst, armen, schouders en corespieren ✔ Ideaal voor thuis of op reis. Deze (rood/ zwarte) draaibare opdruksteunen tillen een potje opdrukken naar een hoger niveau. Je traint hiermee je borst, armen, schouders en corespieren. Je ontvangt een set van twee stuks. Het werkt een stuk effectiever dan op de manier die je normaal gesproken gewend bent.
 
We hebben het allemaal wel eens gedaan, een paar keer ‘old school’ opdrukken. Deze oefening kun je eigenlijk altijd en overal doen. Gelukkig is er inmiddels iets uitgevonden wat deze oefening makkelijker en efficiënter gaat maken. Draaibare opdruksteunen. Doordat de steunen draaibaar zijn, kun je jouw handen en armen optimaal positioneren. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke beweging en wordt de belasting op de polsen en ellebogen verminderd. Ook zorgen deze steunen ervoor dat jij altijd stabiel staat en dus niet wegglijdt op een gladde vloer.
 
Een ander groot voordeel van een opdruksteun is het feit dat je hierdoor iets hoger staat. Dit zorgt ervoor dat je dus ook wat dieper kunt zakken. De oefening wordt daardoor niet alleen intensiever maar ook veel effectiever. Ideaal!
 
Ontbreken er nog draaibare opdruksteunen in jouw home gym? Dan raden we je aan deze als de wiedeweerga in te slaan, een echte musthave!

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo