Hexagon Dumbellset 10 kg – 2 x 20 kg | Gorilla Sports | 4048821823480

Er staat hier bij de afmetingen 0 x 0 x 0 geschreven, voor de zekerheid na vragen. Wil je jouw fitnessroutine naar een hoger niveau tillen zonder daarvoor het huis uit te moeten? Ontdek dan de kracht en veelzijdigheid van de Movit Hexagon Dumbbellset, jouw perfecte partner voor een effectieve thuisworkout. Deze set, bestaande uit twee dumbbells van elk 20 kg, biedt jou de mogelijkheid om zowel lichte als intensieve krachttrainingen uit te voeren. Met zijn robuuste ontwerp en de unieke hexagonale vorm voorkomt deze set dat je dumbbells wegrollen, waardoor je veilig en comfortabel kunt trainen.
Hexagon Dumbbellset 20 kg – 2 x 10 kg in detail:

* Gewicht: 20 kg (2 x 10 kg)
* Afmetingen (LxBxH): 32 x 13,8 x13,8 cm
* Materiaal: Gietijzer met rubbercoating Deze dumbbellset is niet alleen ideaal voor het opbouwen van spiermassa, maar ook perfect voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit. Of je nu beginner bent of een ervaren sporter, de Movit Hexagon Dumbbellset is geschikt voor een breed scala aan oefeningen, waaronder biceps curls, tricep extensions, schouderpress, lunges en vele andere. Elk gewicht is duidelijk gemarkeerd op de dumbbells, waardoor je gemakkelijk kunt wisselen tussen verschillende intensiteiten van je workout.
Door regelmatig met deze dumbbells te trainen, kun je aanzienlijke vooruitgang boeken in je persoonlijke fitnessdoelen. Verhoog je kracht, verbrand calorieën en verbeter je algemene fysieke conditie, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Of je nu streeft naar spieropbouw, vetverlies of het verbeteren van je algemene fitheid, de Movit Hexagon Dumbbellset is je ultieme fitnesscompagnon.
Zet vandaag nog de stap naar een fitter en gezonder leven met de Movit Hexagon Dumbbellset. Transformeer je huis in je eigen persoonlijke gym en geniet van de vrijheid om te trainen wanneer het jou uitkomt. Ontdek de kracht van flexibiliteit in je trainingsschema en behaal de resultaten waar je altijd al van hebt gedroomd. Waar wacht je nog op? Verrijk je thuisfitnessroutine met deze essentiële uitrusting en voel je elke dag sterker en zelfverzekerderd.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo