Hexagon Dumbellset 4 kg – 2 x 2 kg | Gorilla Sports | 4048821823121

Verbeter uw krachttraining met de MOVIT Rubberen Halter set van 2 – Beschikbaar in 13 Gewichtsniveaus! Met het MOVIT Rubberen Halter set vormt u niet alleen uw lichaam, maar versterkt u ook uw spieren en ontwikkelt u kracht. Dit set bereidt u optimaal voor op tal van krachttrainingsoefeningen. Technische Informatie: Afmetingen: 25,5 x 17 x 10 cm
Gewicht: 4 kg
Materiaal: Verchroomd staal, gietijzeren kern met rubberen coating
Kleur: Zwart Belangrijke producteigenschappen: De zeshoekige gewichten hebben een kern van gietijzer met een speciale rubberen bekleding om wegglijden te voorkomen.
De zeshoekige vorm van de gewichten voorkomt dat ze wegrollen, waardoor ze ideaal zijn voor oefeningen zoals push-ups.
Inhoud van de Levering: 2 x 2 kg MOVIT rubberen Halters Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kwaliteit van de MOVIT zeshoekige halter sets en til je fitnessroutine naar een hoger niveau. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige halters voor jezelf. Versterk je spieren, vergroot je kracht en bereik je fitnessdoelen met gemak. Kies voor MOVIT en maak van elke training een succes.. Verbeter uw krachttraining met de MOVIT Rubberen Halter set van 2 – Beschikbaar in 13 Gewichtsniveaus! Met het MOVIT Rubberen Halter set vormt u niet alleen uw lichaam, maar versterkt u ook uw spieren en ontwikkelt u kracht. Dit set bereidt u optimaal voor op tal van krachttrainingsoefeningen. Technische Informatie: Afmetingen: 25,5 x 17 x 10 cm
Gewicht: 4 kg
Materiaal: Verchroomd staal, gietijzeren kern met rubberen coating
Kleur: Zwart Belangrijke producteigenschappen: De hexagonale gewichten hebben een kern van gietijzer met een speciale rubberen bekleding om wegglijden te voorkomen.
De zeshoekige vorm van de gewichten voorkomt dat ze wegrollen, waardoor ze ideaal zijn voor oefeningen zoals push-ups.
Inhoud van de Levering: 2 x 2 kg MOVIT rubberen Halters Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kwaliteit van de MOVIT Hexagon halter sets en til je fitnessroutine naar een hoger niveau. Bestel nu en ervaar de voordelen van deze hoogwaardige halters voor jezelf. Versterk je spieren, vergroot je kracht en bereik je fitnessdoelen met gemak. Kies voor MOVIT en maak van elke training een succes.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo