Mens Health Trap Bar 24 kg | Gorilla Sports | 4251563237006

✔ Trap Bar ✔ Geschikt voor deadlifts ✔ Mens Health ✔ 25 & 50 mm. Deadlifts zijn niet voor niets een van de beste oefeningen voor het effectief opbouwen van kracht. Bijna geen enkele andere oefening vereist tegelijkertijd zoveel spieren met een hoge intensiteit. De juiste techniek is echter essentieel voor het doen van deadlifts, ernstige blessures liggen anders op de loer.
Vooral beginners vinden het vaak moeilijk om te deadliften. Maar zelfs professionele lifters die een plateau hebben bereikt, worden vaak gedwongen hun training aan te passen om verdere vooruitgang te boeken. Deadlifts met de trapbar zijn hiervoor de perfecte oplossing. Beginners kunnen zo veilig de juiste techniek leren en de nodige spieren opbouwen.
Voor gevorderde gebruikers biedt deze trap bar de mogelijkheid om deadlifts van meer gewicht en met intenser gebruik van de spieren uit te voeren.

Door het geïntegreerde roulatiesysteem van de handgrepen kun je gemakkelijk de diameter van de handgreep veranderen en zo altijd aanpassen aan jouw individuele doelen. Een perfecte aanvulling voor elke thuisfitnessruimte, ook door het prachtige ontwerp!

De Trap Bar op een rijtje:.

* Met 2 sluitingen snel gewichten verwisselen
* Materiaal: vierkant stalen buizenframe met poedercoating, zwart / rood
* Afmetingen (LxBxH): ca. 168 x 80 x 29 cm
* Schijfopnamedelen: verchroomd, geschikt voor schijven met 25 mm en 50 mm gaten met behulp van een adapter
* Handgrepen: verchroomd
* Handvat diameter: 25 mm, 38 mm en 50 mm
* Lengte handgreep: 18 cm
* Totaal gewicht: ong. 24 kg
* Maximale gewichtsbelasting: 300 kg

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo