Optrekstang wandmontage Zwart | Gorilla Sports | 4048821785566

Niet meer verkrijgbaar. Wil je jouw homegym naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een krachtige boost in je bovenlichaam workout? Dan is de Movit Optrekstang voor wandmontage in stijlvol zwart precies wat je nodig hebt! Dit robuuste en veelzijdige fitnessapparaat is een must-have voor iedereen die serieus bezig is met krachttraining en lichaamsontwikkeling. Met zijn duurzame constructie en het slanke, zwarte design past de optrekstang naadloos in elke homegym.
Movit Optrekstang wandmontage Zwart in detail:

* Afmetingen (LxBxH): 98 x 61 x 49 cm
* Materiaal: Staal
* Kleur: Zwart
* Maximale belastbaarheid: 350 kg
* Maximale belastbaarheid voor het ophangen van een bokszak: 100 kg
* Aantal greepvaraties: 3 Met de Movit Optrekstang maak je van je huis een krachtcentrale. Dit apparaat is niet alleen geweldig voor het versterken van je rug, schouders, biceps en triceps, maar het is ook ideaal voor het verbeteren van je gripkracht en algehele uithoudingsvermogen. Of je nu pull-ups, chin-ups, leg raises of andere variaties wilt uitvoeren, deze optrekstang biedt de stabiliteit en de veelzijdigheid die je nodig hebt om jouw fitnessdoelen te bereiken.
Voeg de Movit Optrekstang toe aan je thuisfitnessuitrusting en ervaar hoe je met gerichte oefeningen niet alleen je kracht en uithoudingsvermogen verbetert, maar ook werkt aan een indrukwekkende spierdefinitie. Of je nu een beginner bent of een gevorderde sporter, dit apparaat biedt uitdagingen en mogelijkheden voor ieder niveau.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo