Set van 4 enkel- of polsgewichten 3 kg – 2 x 0,5 en 2 x 1 kg Rood | Gorilla Sports | 4048821715181

De MOVIT® Gewichtsmanchetten zijn effectieve hulpmiddelen om spieropbouw te stimuleren en kunnen voor diverse activiteiten worden gebruikt, waaronder wandelen, joggen, gymnastiek, revalidatie, en meer. De verschillende gewichtsopties bieden een persoonlijke trainingservaring en de mogelijkheid tot geleidelijke progressie. Technische informatie: Afmetingen:30,5 x 13,2 x 9,5 cm Materiaal: Duurzaam Nylon met Eisensandvulling Kleur: Rood Belangrijke producteigenschappen:

Ideaal voor wandelen, joggen, gymnastiek, revalidatie en meer.
Pas het gewicht aan je niveau aan en bevorder de spierontwikkeling.
Praktische klittenbandsluitingen voor eenvoudige bevestiging aan polsen of enkels.
Gerichte training van arm- en beenspieren voor een beter uithoudingsvermogen. Inhoud van de levering: 2 x Gewichtsmanschetten 1,0 kg 2 x Gewichtsmanchetten 500 g Train uw arm- en beenspieren gericht en verbeter uw uithoudingsvermogen met de MOVIT® Gewichtsmanschetten. Voeg ze vandaag nog toe aan uw fitnessroutine voor indrukwekkende resultaten.. De MOVIT® Gewichtsmanchetten zijn effectieve hulpmiddelen om spieropbouw te stimuleren en kunnen voor diverse activiteiten worden gebruikt, waaronder wandelen, joggen, gymnastiek, revalidatie, en meer. De verschillende gewichtsopties bieden een persoonlijke trainingservaring en de mogelijkheid tot geleidelijke progressie. Technische informatie: Afmetingen:30,5 x 13,2 x 9,5 cm Materiaal: Duurzaam Nylon met Eisensandvulling Kleur: Rood Belangrijke producteigenschappen:

Ideaal voor wandelen, joggen, gymnastiek, revalidatie en meer.
Pas het gewicht aan je niveau aan en bevorder de spierontwikkeling.
Praktische klittenbandsluitingen voor eenvoudige bevestiging aan polsen of enkels.
Gerichte training van arm- en beenspieren voor een beter uithoudingsvermogen. Inhoud van de levering: 2 x Gewichtsmanschetten 1,0 kg 2 x Gewichtsmanchetten 500 g Train uw arm- en beenspieren gericht en verbeter uw uithoudingsvermogen met de MOVIT® Gewichtsmanschetten. Voeg ze vandaag nog toe aan uw fitnessroutine voor indrukwekkende resultaten.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo