Shoulder Press Bench | Gorilla Sports | 4260438734175

✔ Shoulder press ✔ Zitting belastbaar tot 250 kg ✔ Zeer stabiel ✔ Professionele kwaliteit ✔ Rugleuning verstelbaar tot 300 kg ✔ Voorzien van geribbelde voetensteun voor extra grip. Deze stabiele bench is speciaal ontworpen voor het uitvoeren van diverse schouder- en biceps oefeningen. Het bankje heeft een zitvlak en stevige rugleuning belastbaar tot 250 en 300 kg. Het bankje is gemaakt van staal en de bekleding van faux leer. Daarbij is de bench voorzien van een geribbelde voetensteun van chroom voor extra grip. 
 
Een van de spiergroepen die regelmatig wordt overgeslagen, maar absoluut niet mag ontbreken in een serieus krachtschema, zijn de schouderspieren. Naast dat ontwikkelde schouders enorm veel bijdragen aan het verbeteren van meerdere krachtoefeningen, liggen deze spieren ook aan de oppervlakte waardoor deze zeer goed zichtbaar zijn. Kortom onderschat het belang van goed ontwikkelde schouders niet! 
 
Voor serieuze krachtsporters is het geen geheim hoe belangrijk goed ontwikkelde schouders zijn en juist daarom is dit product zo populair in de sportschool! Het biedt de mogelijkheid om je schouders op diverse manieren te isoleren waardoor je ze zeer gericht kunt aanpakken. Een leuke extra van deze bench is dat ook de biceps heel goed te isoleren zijn hierop. 
 
Om deze bench optimaal te benutten adviseren wij om deze te combineren met een dumbell (https://gorillasports.nl/dumbells/f/10)- of halterset (https://gorillasports.nl/haltersets/f/1) en losse verstelbare haltersteunen (https://gorillasports.nl/deal/2023/squat-en-bankdruksteunen) of een multi squat rack. (https://gorillasports.nl/deal/13009/multi-squat-rack) Met deze combinaties zijn de meest effectieve schouder oefeningen allemaal mogelijk. Enkele voorbeelden hiervan zijn de military press, arnold press, lateral raise, behind the neck press en front raise.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo