TWEEDE KANS Dip Gordel belastbaar tot 100 kg | Gorilla Sports | 1260438732607

✔ Verzwaren dips en pull-ups ✔ Belastbaar tot 100 kg ✔ Duurzaam nylon ✔ Ketting van RVS ✔ Lengte ketting 84 cm ✔ Handwas. Onze dip gordel brengt je vertrouwde workout naar een volledig nieuw niveau. Zweten en intensiveren is aan de orde van de dag als je wilt dat je work-out echt goed is. Om je oefeningen nog zwaarder te maken, heeft de gordel twee karabijnhaken. Deze zitten aan het eind van de roestvrij stalen ketting. Op die manier kun je meer gewichten bevestigen en je dipoefeningen uitdagender maken.
De Nylon Dip Belt in detail:

* Afmetingen van de riem (LxBxH): 94 x 16 x 0,5 cm
* Lengte van de ketting: 84 cm
* Max. belastbaarheid: 100 kg
* Geschikt voor halterschijven van 30/31 en 50/51 mm Wat moet je nog meer weten over de Dip Belt?

Het elastische nylonweefsel van de riem is bijzonder slijtvast. De brede rug zorgt ervoor dat de gordel stevig en stevig om je heen zit en niet kan verschuiven tijdens je workout. Het Gorilla Sports logo is in de riem zelf genaaid, zodat je je stijl en kennis kunt laten zien. De kleur van de riem is onopvallend en stijlvol zwart. Dit betekent dat hij qua kleur in elke omgeving past. Onze riem kan ook zonder problemen met de hand worden gewassen, mocht dit nodig zijn.
Let op: De dip belt is one size, dit product is niet bedoeld om strak rondom je middel te zitten zoals een gewichthef riem.

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo