TWEEDE KANS Multifunctionele Fitnessbank Zwart | Gorilla Sports | 1260438733758

✔ Fitnessbank Zwart ✔ Multifunctioneel ✔ Max. belasting 220 kg ✔ Gratis Verzending ✔ Borst, schouders, biceps, triceps, buik ✔ Verstelbaar in 7 posities. De Multifunctionele Fitnessbank Zwart is een must-have voor iedereen die serieus met fitness bezig is. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, deze fitnessbank biedt veelzijdige mogelijkheden om jouw doelen te bereiken.
Multifunctionele Fitnessbank Zwart in detail: 

* Afmetingen (LxBxH): 119 x 56 x 48 – 117 cm
* Maximale belastbaarheid: 200 kg
* Verstelbare rugleuning: 7 standen (90º)
* Verstelbaar kussen: 4 standen
* Afmeting leuning: 72 x 25 x 4,5 cm
* Afmeting zitting: 35 x 25 x 4,5 cm
* Gewicht bank: 19 kg
* Stalen frame met poedercoating voor extra duurzaamheid Wat je met het product kunt doen, waar het goed voor is en wat je er mee zou kunnen bereiken: Met deze trainingsbank kun je verschillende oefeningen doen, zoals bankdrukken, fly's, buikspieroefeningen, borst, schouders, biceps, triceps en meer. Door de verstelbare rugleuning en zitpositie kun je de bank aanpassen aan jouw lichaam en trainingsdoelen. Met deze fitnessbank kun je sterker worden, spiermassa opbouwen en werken aan een strakker lichaam.
Klaar om te beginnen met fitnessen en jouw doelen te bereiken? Bestel dan nu de Multifunctionele Fitnessbank Zwart en start jouw fitnessjourney!

Meer informatie over dit product? klik hier

Fitness-producten.nl
Logo